Pomáhame v čase kovidu

Zamestnanci #Danone a #Nutricia sú našou veľkou inšpiráciou. Zanietenosť, vytrvalosť a ochota pomôcť – to všetko preukazujú svojou každodennou prácou. A nič na tom nezmenilo ani obdobie pandémie. Od jej prepuknutia v marci minulého roka prichádzajú s nápadmi, ako pomôcť tam, kde je to potrebné, a podporiť zraniteľné skupiny či pracovníkov v najviac exponovaných povolaniach.

#OnePlanetOneHealth #TogetherStronger #MissionInAction

Spolu sme vybehali produkty pre zdravotníkov a ľudí v núdzi

So zapojením všetkých sa nám podarilo darovať viac ako 33 tisíc produktov do 25 nemocníc, zariadení sociálnych služieb a neziskových organizácií po celom Slovensku, aby sme im vyjadrili solidaritu v náročnej situácii, ktorej musia čeliť. Do darovania produktov sa mohli zapojiť všetci zamestnanci, a to aj v dobrovoľníckej aktivite #BehsDanone. V Česku a na Slovensku sme za mesiac spolu nabehali až 4000 km, ktoré spoločnosti Danone a Nutricia pretavili do 40 000 darovaných produktov pre nemocnice a zariadenia sociálnych služieb v oboch krajinách. 

Michal, ktorý je na pozícii Head of Sales – Trade v #Nutricia, sám za mesiac vybehal neuveriteľných 2500 produktov. „Danone a Nutricia sú firmy, ktoré prostredníctvom dobročinnosti vracajú spoločnosti priazeň spotrebiteľov. S touto filozofiou sa úplne stotožňujeme v rámci celého tímu a niektorí z nás prispievajú aj samostatne do rôznych projektov na podporu rôznych znevýhodnených skupín alebo rozvoja lokálnych a komunitných aktivít.“

Pomohli sme pri celoplošnom testovaní

Do boja s koronakrízou sme sa zapojili aj inými spôsobmi. Zamestnankyne #Nutricia pomohli ako dobrovoľníčky počas celoplošného testovania, ktorého sa zúčastnili viac ako tri milióny ľudí. Bez odvážnych zdravotníkov a dobrovoľníkov, akými sú aj Katka, Ria a Sisa, by sa nepodarilo uskutočniť najväčšiu logistickú akciu v histórii Slovenska.

V pretrvávajúcej zdravotníckej kríze sme vďační, že sa naďalej môžeme spoľahnúť na našich zamestnancov, aby sme vždy mohli naplniť potreby a priania našich zákazníkov a spotrebiteľov.

#Spoločne to zvládneme!