Nutricia sťahuje výrobok Hami nemliečna kaša ryžová banánová

BRATISLAVA 16. 9. 2021 – Spoločnosť Nutricia s.r.o., so sídlom Prievozská 4, 821 09 Bratislava, sťahuje jednu šaržu výrobku Hami nemliečna kaša ryžová banánová, 170 g s dátumom minimálnej trvanlivosti 20. 04. 2022.

Tento výrobok sťahujeme na základe žiadosti Úradu verejného zdravotníctva SR.

Hami nemliečna kaša ryžová banánová 170 g

Potravina na báze obilia určená pre dojčatá od ukončeného 4. mesiaca

Dátum minimálnej trvanlivosti: 20. 04. 2022

Všetkým našim spotrebiteľom sa ospravedlňujeme. Kvalita a bezpečnosť našich výrobkov sú pre nás prioritou. Ľutujeme, že tento výrobok nespĺňa naše obvyklé vysoké štandardy, a chceme rodičov ubezpečiť, že tento výrobok prešiel všetkými nevyhnutnými testami a pri uvedení na trh spĺňal všetky legislatívne požiadavky na kvalitu
a bezpečnosť. Po prešetrení môžeme našich spotrebiteľov ubezpečiť, že sa to netýka žiadnych ďalších šarží tohto výrobku alebo iných výrobkov značky Hami.

Rodičia, ktorí si tento výrobok zakúpili, by ho svojmu dieťaťu nemali podávať, ale vrátiť na predajné miesto za účelom vrátenia peňazí s účtenkou alebo bez nej. Rodičia môžu tiež kontaktovať našu infolinku na telefónnom čísle 0800 444 004.