Treska v papilote s vanilkovou omáčkou

Budete potrebovať
200 g mrazených bôbov
1 vanilkový struk
2 tégliky bieleho jogurtu s obsahom tuku 0%
6 chrbtových kúskov tresky, každý cca 150 g
Kôra z 1 citróna
6 kávových lyžičiek olivového oleja
Soľ
Postup
1. Predhrejte trúbu na 180 ° C. Ponorte bôby na 5 minút do väčšieho množstva vriacej vody.
2. Otvorte vanilkový struk pozdľžne na dve časti, vyškrabte semienka a pridajte ich do jogurtu.
3. Položte bôby a 1 kúsok tresky na každý list pergamenového papiera.
4. Na každú papilotu nalejte 1 polievkovú lyžicu jogurtu a 1 kávovú lyžičku olivového oleja a pridajte citrónovú kôru. Osoľte, potom zložte strany pergamenového papiera a dobre uzavrite tak, aby bola papilota hermeticky uzavretá.
5. Urovnajte papiloty na plech a vložte do trúby na cca 10 minút. Po upečení ihneď podávajte.
Poznámka
Táto papilota môže byť tiež pripravená z lososa alebo tuniaka.