Biskupský chlebíček s parmezánom a sušenými paradajkami

Budete potrebovať
1 prášok do pečiva
180 g múky
3 vajcia
2 tégliky bieleho jogurtu s obsahom tuku 0%
Korenie
50 g parmezánu
200 g sušených paradajok
Maslo a múka na vymazanie a vysypanie formy
Postup
1. Predhrejte trúbu na 180 ° C. V miske zmiešajte prášok do pečiva s múkou.
2. V druhej miske zmiešajte vajcia a jogurty a potom okoreňte. Túto zmes opatrne primiešajte do múky, pridajte parmezán a na kúsky nakrájané sušené paradajky.
3. Vytvorené cesto vložte do formy na biskupský chlebíček vymastenej maslom a vysypanej múkou. Vložte do trúby na 35 minút. Potom vyklopte z formy a pred podávaním nechajte vychladnúť.
Poznámka
Tento recept na biskupský chlebíček si prispôsobte podľa vlastnej chuti: olivy, kapary, syr "mimolette" nakrájaný na kocky, nasekané bylinky, ...